Regina Noptii Parc - Paulesti

Valentine`s Day

 

          Amplasat intr-o locatie de basm la nici 10 min de orasul Ploiesti,in inima padurii din Paulesti, restaurantul Regina Noptii Parc se evidentiaza ca fiind una dintre cele mai bune locatii unde puteti petrece momente importante ale vietii dvs.
     Va asteptam intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasca primordial fiind expresia "ca la mama acasa" dar la fel de bine gasiti si preparate din bucataria internationala, vinuri de colectie si bauturi fine.
     Dispunem de o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate "GUSTURILE" la preturi accesibile.
     Gradina plina de verdeata cu terasele si foisorul acoperit iti ofera intimitatea necesara cat si un ambient placut lasand blanda adiere a vantului de seara sa va cuprinda si sa va imbie la relaxare si la uitarea stresului cotidian. Nimic nu va poate tulbura intimitatea discutiilor.      Muzica interpretata live de catre orchestra noastra si ciripitul vesel al pasarelelor nu se pot compara... si va vor fascina cu siguranta....
     Regina Noptii nu inseamna numai saloane sau sali,inseamna, poate in primul rand, vegetatie, prospetime, aer curat...un refugiu in mijlocul naturii.
     Locatia noastra beneficiaza de 4 sali, 2 terase,foisor,gradina, toate insumand o capacitate de 2000 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, petreceri private, lansari oficiale, conferinte.
     - Salon Clasic cuprinde restaurant si terasa cu o capac. 200 de locuri / 1 nivel + 100 locuri pe terasa;
     - Salon Elegance are o capacitate de 250 de locuri;
     - Salonul Belvedere are o capacitate de 300 de locuri;
     - Salonul Modern are o capacitate de 130 de locuri;
     - Ballroom are o capacitate de 600 de locuri.
     - Gradina de vara are o capacitate de 400 de locuri.
     - Foisorul are o capacitate de 100 de locuri.
     * Salonul Elegance si Belvedere poti fi unite (avand un perete despartitor) insumand o capacitate de aprox. 500 de locuri (la cerere).
     Asadar, bucatarii si ospatarii se vor ocupa de tot cu profesionalism si amabilitate pentru a ne asigura ca veti pleca mereu cu zambetul pe buze...
     Vino si relaxeaza-te....noi ne ocupam de restul....inclusiv de tine!

Hotel Regina Noptii - Ploiesti

Hotel - Restaurant Regina Noptii Ploiesti

 

          Hotelul Regina Noptii este amplasat in Cartier Albert (500 de m de la Metro catre oras,partea dreapta).
     Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Regina Noptii din Ploiesti, deja un nume cu traditie.
     Oaspetii nostri vor descoperi atmosfera placuta, eleganta si rafinamentul spatiilor de cazare.Din dorinta de a va face multumiti...(conditiile sunt de 4 stele dar platiti pentru 2 stele).
    Restaurantul din incinta hotelului are o capacitate de 280 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum : nunti,botezuri,pretreceri,aniversari,conferinte etc.